Онлайн залагания на футбол тази година на националните и международни първенства и най-вече на Световното първенство

Онлайн залагания на футбол тази година на националните и международни първенства и най-вече на Световното първенство

16-01-2018, 11:47

Футболът е страст, не само като хоби за създаване на емоции, но и като източник на емоции и преживявания свързани със залагания, т.е. възможности за печалби, когато залагащите приложат своите знания за любими отбори, играчи, първенства на практика чрез залагане на резултати от мачове, на това, кой ще отбележи първия гол в даден мач и на още много други видове залози. Изберете букмейкъра, в който да залагате онлайн, на сайта BGbookies ще намерите подробна информация за лицензираните букмейкъри.

Играчите, залагащи онлайн, са милиони и причината за това не е само удобството за залагане от всякъде, по всяко време, използвайки съвременните устройства. Коефициентите, които се предлагат за онлайн залози, са по-добри. Разбира се, това има своето обяснение. Онлайн букмейкърите имат по-малки разходи за поддържане на сайтовете си, отколкото са необходими за наземните букмейкърски пунктове. Освен това изборът на букмейкъри е по-голям, когато започнете да търсите в онлайн пространството.

А първенствата предлагат толкова примамливи възможности за залагания. Скоро започва вторият полусезон на група А, в ход са европейски първенства като английската Премиер лига, испанската Примера Дивисион, италианската Серия А, и други, а през юли предстои най-голямото предизвикателство за годината за залагащите футболни запалянковци – Световното първенство по футбол в Русия. Пригответе се да залагате, очакват ви редица онлайн букита. Залаганията за това, кой ще бъде шампион, са много интересни, повечето са за някой от досегашните шампиони, но ако желаете и сте сигурни в мнението си, можете да изберете залог на това, да спечели някой национален отбор, който досега не се е изкачвал на първо място на шампионската стълбичка.

Шампионската лига и Лига Европа, както и националните лиги, ще завършат преди световното, така че възможностите за залагания ще бъдат непрекъснати. За водещите първенства можете да намерите над 100 вида залози. Разчитайте на големите екипи на онлайн букитата, които се занимават със съставянето на коефициенти за залози и ви гарантират разнообразие на пазари.

Ако сте решили да залагате на мачове от Световното първенство, подгответе се с проучване на статистиката. Тя ще ви помогне да прогнозирате правилно как да изберете и на какво да заложите, за да имате успех. Последните мачове на отборите, на които предстои срещата, на която ще заложите, ще ви дадат много важна информация. Обърнете внимание и на това, кой е бил контузен, ако има такива играчи. Вземете предвид всички подробности, за да направите възможно най-успешните залози. Ако предизвикателството на по-специалните залози ви се струва голямо, изберете общи залози, при които рисковете са по-малки. Коефициентите също са по-малки, но ще ви бъде по-лесно да направите правилния избор.

Подгответе се за първия мач от Мондиала, който ще се играе на 14 юни. В него Русия ще се срещне със Саудитска Арабия. Русия има богат опит във футбола, а противникът на „Сборная“ се смята за не толкова силен. Но може би срещата ще поднесе изненади. Ако смятате, че има вероятност Саудитска Арабия да надделее, или ако сте на мнение, че Русия със сигурност ще спечели, направете съответния залог, например в българския букмейкър Ефбет в Bgbookies

Що се отнася до победителя, тук залозите са още по-интересни. Има проучвания на статистически компании, съгласно които Бразилия за шести път ще вдигне световната купа. Проучете статистиката за бразилския отбор, ако е ваш фаворит и ако смятате да залагате на него.