Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Абониран ли е Лудогорец за праймтайма у нас? Какво стана със Сантана?

Абониран ли е Лудогорец за праймтайма у нас? Какво стана със Сантана?

Topsport.bg

Алекс Сантана бе пожален от Дисциплинарната комисия на БФС и не получи наказание за спиране на правата за един мач. Мнозина направиха аналогия с друг бразилец, който празнуваше с "рязане на глави" преди време - Фернандо Каранга (не и в лицето на съперник).

Онзи ден голаджията простреля вратата при завръщането си в Китай след няколко месеца почивка и навярно е забравил как все той беше виновен за всички проблеми в държавата.

През пролетта на 2018 прекръстеният на Вкаранга бе наказван за част от най-важните мачове за щяло и нещяло, а при един от случаите именно жеста с отрязване на глава го прати да гледа от трибуните важния сблъсък с Ботев и  му лепна шест хиляди лева глоба.

Сега Сантана не получава подобна санкция, а паричната е в размер на три хиляди лева.

Няма как да не засегнем и друг любопитен въпрос около Лудогорец и програмата на шампиона в efbet Лига.

Остават броени дни до подновяването на родното първенство. Вече са ясни стартовите часове за първите четири кръга, като прави впечатление, че единствено "орлите" ще играят винаги от 21:00 часа.

Умишлено или не програмата е наредена така, че интригуващи мачове с участието на Левски, ЦСКА, Локомотив (Пловдив), обновените Ботев (Пловдив) и Берое остават на заден план и ще се играят в по-ранните часове.

Предвид летните горещини всеки тим би желал да попадне в праймтайма след 21:00 часа, но единствено Лудогорец получава винаги тази възможност.

През годините многократно е повдиган въпросът за конфликт на интереси между собствениците на разградчани, излъчващата телевизия, която прави програмата и носителя на тв правата. Дали и сега не става въпрос за нещо подобно?

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948