Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Адвокатът на ЦСКА: Три екипа архитекти ще реагират при забележки

Адвокатът на ЦСКА: Три екипа архитекти ще реагират при забележки

Novsport

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов говори за "Тема Спорт", след като беше входирано мотивираното предложение за виза.

"От наша страна е описано, че ЦСКА иска виза за проектиране за основен ремонт и цялостна реконструкция на стадиона. Към самото предложение има няколко документа, които са със специфично съдържание, поради което и не са публикувани от клуба. От тук насетне очакваме главният архитект да си спази обещанието и да издаде виза. Надяваме се това да се случи в посочения срок до 15-20 септември, тъй като вече доста се забавихме, а много хора искат нов стадион. Имаме три екипа архитекти, готови да реагират, в случай че има някакви забележки по предложението за виза. Да се надяваме, че няма да се бавим, а директно ще получим визата", каза Трендафилов.

В скоро време се очакват новини и около друг въпрос, свързан с ЦСКА, но извън футболните теми - разпределението на 8-те милиона лева за активите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село