Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Акрапович: Не чакаме футболисти на проби

Акрапович: Не чакаме футболисти на проби

Novsport

В лагера наЦСКА няма да пристигат играчи на проби поне до края на първия зимен лагер на тима в Турция, разкри треньорътБруно Акраповичпред "Тема Спорт".

"Червените" ще останат в Алания до следващия понеделник, 18 януари. Очакванията бяха да дойдат поне двама футболисти, но на този етап това няма да се случи.

"Това са момчетата към момента. Никой няма да пристига на проби", коментира Акрапович.Той разкрива също, че не е изключено някои от по-младите играчи, които рядко получавт шанс за изява в официалните срещи, да бъде преотстъпен под наем, но това предстои тепърва да е решава.

Подготовка в Алания водят четирима юноши на клуба - Илия Шаламанов,Радослав Живков, Александър Бучков иМартин Смоленски, като първите двама през есента бяха под наем вЛитекс.Все още не е потвърден съперник за третата и последна контрола на турска земя - на 17 януари, неделя. Неясно е и къде ще е втория зимен лагер, но Акрапович не изключва възможността да е в България, ако времето позволява.


Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948