Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Алекс Петков: Голът ми стана малко случайно

Алекс Петков: Голът ми стана малко случайно

Novsport

Бранителят на Арда - Алекс Петков, донесе с гола си при успеха с 1:0 срещу Славия и класира тимът от Кърджали за финала на Купата на България.

„Беше доста тежко, накрая ни натиснаха и мачът се превърна в борба. Борихме се със зъби и нокти и постигнахме целта си. Чувството да вкарам е невероятно, особено на такава фаза. Стана малко случайно”, сподели той.

„Изтървахме 2-3 шанса в началото. Щеше да е по-лесно, ако бяхме вкарали, но след това и те изпуснаха. Дузпата им бе най-тежкият момент в мача, но Караджата я спаси и спечелихме. Поздравихме го, какво да му кажа? Много сладък успех, тъй като всеки един от нас искаше да отидем на финал и да го спечелим. Нямам претенции срещу кого ще играем”, завърши Алекс Петков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948