Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Антонио Георгиев: Бяхме по-силни във всеки един аспект от играта

Антонио Георгиев: Бяхме по-силни във всеки един аспект от играта

Novsport

Футболистът на Царско село Антонио Георгиев, който отбеляза едно от попаденията при победата над Етър, заяви, че заслужено неговия тим е спечелил. Според него "царете" са доминирали в почти всички аспекти.

"През моя поглед бяхме по-силни във всеки един аспект от играта. Целта ни беше да притиснем Етър и се получи. Не им дадохме възможност да изнасят, като цяло изиграхме мача доста добре и бяхме по-добрия отбор".

"Може би трябваше да задържим инициативата, оставихме Етър да достигнат до нашата врата. След наивна игра от наша страна и хвърляне в атака, те стигнаха до нашата врата, може би беше глупаво, не трябваше да го допускаме. Не трябваше да се случва".

"Рано е да се каже. Можем да го отдадем на многото работа и на новия стил. В защита сме доста по-стабилни, приибрани, добър колектив сме. Имаме нови играчи, които показват добра игра. Тепърва ще показваме добри игри".

"Може би е рано да се каже, но това, което усещам е, че можем да покажем още по-добри мачове. Богатство е да има полузащщитници като Боби Галчев, мога само да се уча от него", заяви Георгиев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948