Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Антони Здравков: Видях желание и глад за футбол, което е нормално

Антони Здравков: Видях желание и глад за футбол, което е нормално

Novsport

Треньорът на Ботев Враца Антони Здравков коментира състоянието на тима след загубата от ЦСКА с 0:2 в контрола. Според него футболистите се чувстват добре физически, но ще трябва да се подобрява още в близко време.

„Видях желание, глад за футбол, което е нормално. Имаше желание, имаше неточности, но видях и хубави неща. Доволен съм от старанието на момчетата“.

„Нормално е нивото да е такова, два месеца не сме играли. На третия стартираха тренировките на групи. За първи път изпадаме в такава ситуация. Надявам се, че от ден на ден играчите ще стават по-подвижни, днес бяха прекалено тромави. Физически са добре, но липсва бързина“.

„Опитахме се да търсим свободните зони, да владеем топката, доколкото ни беше позволено. Това са позитивни неща. От ден на ден отборът трябва да се старае да върви напред, тъй като трябва да печелим мачовете, които ни предстоят. Но е доста трудно с тази кратка подготовката. Не мога да кажа, че ще бъдем готови на 100%, както и противниците ни, но смятам, че колективната игра ще надделява“.

„Абсолютно всички момчета, които имат картотеки, ще продължат да играят за Ботев до изтичането на шампионата. С една голяма част сме говорили да останат, предстоят разговори с още няколко футболисти. Ще се опитаме да задържим колкото се може повече момчета, защото ще е много трудно да се прави селекция. От едно първенство влизаме в ново първенство. С оглед на ситуацията, целта е да запазим място си в групата“, заяви Антони Здравков.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село