Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Арда с благодарствено писмо до премиера Борисов и министър Кралев

Арда с благодарствено писмо до премиера Борисов и министър Кралев

Novsport

Ръководството на новака в efbet Лига Арда Кърджали излезе с благодарствено писмо до министър председателя Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев, след като днес на заседание на Министерски съвет бе гласувана финансова помощ в размер на 2,5 млн. лв. в подкрепа на клуба.

С парите трябва да се изгради осветление на „Арда Арена” и да се направят подобрения по съоръжението, за да получи то лиценз за мачовете от елита.

Ето и писмото, което бе публикувано в официалния сайт на клуба:

ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

ДО МИНИСТЪРА НА СПОРТА Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ

ДО МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ Г-Н ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

От името на спортната общественост на гр. Кърджали, организираните привърженици на ПФК „АРДА“ и ръководството на клуба, искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на Република България г-н Бойко Борисов, който успя да реши проблема с осветлението на АРЕНА АРДА в много кратки срокове. На днешното заседание на Министерски съвет, бяха гласувани и приети всички параметри по проекта за осветлението на АРЕНА АРДА. Там предстои да се постави осветление, както и подобрения на самия стадион, за да може да се отговаря на всички изисквания за Първа лига.Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

С благодарност и уважение:

Организирани привърженици на ПФК „АРДА“

гр. Кърджали, 28.08.2019 г.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село