Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Атанас Атанасов е новият старши-треньор на Добруджа

Атанас Атанасов е новият старши-треньор на Добруджа

Topsport.bg

Атанас Атанасов - Орела е новият старши треньор на "Добруджа". Той заменя на поста Стефан Славов, който ще остане в клуба като наставник в школата.

"Поставената цел е оставане в групата, но желанието ми и амбициите ми са за колкото може по-горно класиране. Най-важни са резултатите. Още в петък срещу Марица трябва да се играе на ръба на усилията на футболистите. Смятам, че те могат и ще успеят да спечелят този мач. Аз стриктно държа на ред и дисциплина, включително тактическа. Мисля, че това носи успех. Ще разчитам на местни футболисти.

За мен по-силен душевно футболист от местния няма. В отбори като "Добруджа" ако болшинството са местни футболисти, нивото и качеството ще е много по-добро", заяви Атанас Атанасов в интервю за медийна група "Добруджа".

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948