Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Атанас Атанасов: Изключително съм доволен, ще продължим да се борим за оставане в елита

Атанас Атанасов: Изключително съм доволен, ще продължим да се борим за оставане в елита

Novsport

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе изключително доволен от успеха на неговия отбор срещу ЦСКА 1948.

"Изключително съм доволен, защото победихме добър отбор като ЦСКА. Мисля, че до червения картон, когато ни се наруши всичко, контролирахме мача. Винаги съм твърдял, че нашия отбор има качествени играчи, на които трябва увереност и самочувствие. Можехме да победим по по-категоричен начин. Имахме доста ситуации. При всички положение тактически стояхме много добре. С 10 човека не се огънахме, например да изпаднем в глуха защита“, каза Атанасов.

„След картона се развали постройката, но момчетата се представиха добре. ЦСКА 1948 имаха едно положение заради тактическа грешка от наша страна. После променихме постройката, за да може да си затворим мача. Комплимент за нашите футболисти, че не се огънаха, не изгубиха дух и търсиха победата през цялото време“, допълни още треньорът.

„Билал Бари е добър футболист, но щеше да има мачове, в които да играем без Бари в атака. Така играхме и в Стара Загора, където пак получихме червен картон. Старанието и характера на нашите играчи е водещо за отбор като Монтана. Ние нямаме GPS, нямаме InStat, нямаме медикаментозно възстановяване. Имаме Злати Живков, който ни помага, колкото може. Няма нещо, което е на всяка цена в живота. Дори да бяхме загубили мача нямаше да се откажем. Ще продължим да се борим за запазване мястото в групата“, завърши Атанас Атанасов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948