Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Атанас Атанасов: Резултатът не е справедлив

Атанас Атанасов: Резултатът не е справедлив

Novsport

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов не бе доволен от ремито, което неговия отбор направи срещу Славия.

„Според мен резултатът не е справедлив. Имахме достатъчно ситуации да вкараме гол. Игрово си заслужавахме победата. Вината е изцяло в нас. Имахме достатъчно положения, които не ги реализирахме или не ги доизиграхме. Футболът не прощава такива работи. Ако бяхме отбелязали втори гол щеше да бъде много трудно на Славия да стигне дори до точка“, каза Атанасов.

„Винаги съм казвал, че напрежение във футболистите не трябва да има. По-скоро трябва да изпитваш удоволствие от това нещо. От самото начало пропагандирах, че имаме потенциал да запазим мястото в групата. С равни мачове няма да стане, трябват ни победи. Много се надявах, че ще може да спечелим трите точки“, допълни още треньорът на Монтана.

„Срещу Етър първо искам да се възстановят пълноценно. Не се съмнявам в старанието и качествата. Това е мач между отбори с изравнени сили. Който сбърка по-малко той ще побеждава. Ние сбъркахме повече и не успяхме да победим“, завърши специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948