Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Батков-младши: Махленският спор между Колев и Жейнов е гавра с емблемата и името на Левски

Батков-младши: Махленският спор между Колев и Жейнов е гавра с емблемата и името на Левски

Novsport

Тодор Батков-младши, син на бившия дългогодишен собственик на Левски адвокат Тодор Батков, изрази мнението си в задочния медиен спор между спортния директор на "сините" Павел Колев и футболния агент Николай Жейнов.

Колев и Жейнов влязоха в словесна престрелка в последните дни, свързана с казуса около намаляването на заплатите на футболистите по време на наложената извънредна пауза в тренировките и спирането на целия български футбол заради епидемията от коронавирус в страната.

Батков-младши защити позицията на Колев и е категоричен, че от управата на клуба въобще не трябва да обръщат внимание на такива "елементарни провокации".

"ФК Левски е религия, живот, философия, идеал, любов... Този махленски спор - през социални мрежи и спортни медии - публично, между висш представител на клуба и футболен агент - е абсолютна гавра с емблемата и името!

Дай Боже, възможно най-скоро Павел Колев да осъзнае, че Левски е той, а той е Левски. Защото не избяга, както повечето очакваха. Защото не остана за лична изгода, а за каузата. Тези неща се виждат и оценяват. Несериозно е, дори обидно, да се обръща каквото и да е внимание на елементарни провокации, камо ли персонално.

Относно Николай Жейнов - адмирации за натрупания 20-годишен стаж - на свободния пазар! Предполагам, че първите 15 години опит са му коствали много труд и пот - сам се е борил срещу всички, никой не му е подал ръка... И бял хляб заради Левски едва ли е ял, про-боно винаги, нали е голям левскар...", написа Тодор Батков-младши в профила си във "Фейсбук".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село