Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Беласица освободи защитник след проби

Беласица освободи защитник след проби

Novsport

В продължение на една седмица на проби в мъжкия отбор на ОФК Беласица бе 21-годишният централен защитник Кристиян Николов.

Ръководството и треньорският щаб на петричкия клуб се бяха разбрали предварително с футболиста, че ще остане при условие, че покаже качества, по-добри от тези на наличните централни бранители.

За жалост нещата не се получиха и от днес, почивният ден за отбора, двете страни се разделиха и Николов отпътува от Петрич.

„На този пост имаме още двама футболисти - централни защитници. Много искахме Кристиян да ги превъзхожда с качествата си, но не се получи. Така се стигна до раздяла по приятелски. Продължаваме да търсим още един централен бранител с качества, по-добри от тези на нашите момчета, за да се засили конкуренцията в отбора”, сподели наставникът на петрички отбор Саша Симонович пред Novsport.com.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948