Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Белчев: Изобщо не сме отписали първенството, искаме да станем шампиони

Белчев: Изобщо не сме отписали първенството, искаме да станем шампиони

Novsport

Наставникът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството 1:1 с Берое, което тимът му записа.

"Днес не беше денят на Али Соу. Мачът в по-голямата си част бе равностоен, положенията ни бяха по-чисти, но за пореден път не можем да ги реализираме", заяви Белчев.

"Днес започнаха 8 човека от последния мач в Търново, имаше хора, които дебютират - трима човека за първи път. Това няма как да не окаже влияние, но като цяло има много какво да се желае. Стояхме добре, бяхме компактни, но на моменти се разкъсвахме и давахме пространства там, където знаехме, че може да ни създадат проблеми."

"Юнус е с контузия, а на Георги му дадохме почивка, защото му се натрупаха много мачове и в турнирите, и в първенството, и в националния отбор", призна специалистът.

"Не сме отписали вътрешното първенство, целите си остават високи. Искаме да станем шампиони. За съжаление резултатите не са добри, но се надяваме в най-скоро време да се върнем на победния път и да изглеждаме по-добре."

"Не мисля, че днес някой от футболистите си пести силите за Лига Европа. Това е положението, трябва всеки мач да излизат за победа. Нищо друго не трябва да ни интересува", завърши специалистът.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948