Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Белчев: Шансът беше на наша страна

Белчев: Шансът беше на наша страна

Novsport

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от крайния резултат за отбора му срещу Локомотив Пловдив, но не и от показаното от „червените” футболисти при визитата им. Белчев призна, че има много работа да се върши на базата в Панчарево, за да може отборът да има някакъв добър вид.

„Шансът беше на наша страна. Голяма част от мача бе равностойна. Доволен съм от трите точки, но има какво да се желае от играта. Имам време да си направя изводите за някои футболисти. Трябва да изглеждаме по-добре. Страшно много трябва да подобрим контрола на топката, скоростта в атаката. Трябва да играем с по-голямо самочувствие”, започна Белчев.

„Бяхме подготвени за пресата на Локомотив. Това, което тренирахме, имахме ситуации, но не направихме това, което трябваше да излизаме от пресата. Имахме варианти, които не се случиха”, добави треньорът на ЦСКА.

„На моменти играхме добре, на моменти – не. Спрямо Локомотив трябваше да контролираме топката, да бъдем компактни, дисциплинирани. Те не се притесняват. Трябваше да сме уверени в ситуациите един на един, но радостното е, че вкарахме втори гол. Включването на Ахмедов беше добро. Трябваше да бъде до Евандро и да има присъствие в тяхното поле. Той е типичен нападател и се справи по най-добрия начин”, каза още той.„Това, което се случва с коронавируса, е неприятно. Такава е ситуацията. Готвихме се нормално, имахме информация, че имат болни, но кои бяха – не ме интересуваше. Първо трябва да се възстановим сега преди Берое. Трудно е, тъй като играят през три дни. Трябва да изглеждаме много по-добре срещу Берое, който има страхотен треньор и след подновяването на първенството играе на добро ниво”, завърши той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948