Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Берое пусна в продажба билетите за мача с Арда

Берое пусна в продажба билетите за мача с Арда

Novsport

Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Арда (Кърджали). Срещата е насрочена за 10 ноември от 12:45 ч. на стадион „Берое“.

Този сезон няма да има промяна в цената на пропуските и те остават по приложената за миналата кампания схема. Цената в предварителната продажба за всички привърженици ще бъде 5 лв. (от днес до събота), а в деня на съответната среща от касите пред стадиона билетът ще струва 8 лв.

Билетите за VIP зоната са по 30 лв. , включително и за деца!

Билети за срещата се продават и в Официалния фен магазин на Берое, който се намира на стадиона под Аязмото. Магазинът работи от вторник до събота (14:30 – 19 ч.). Почивни дни – неделя и понеделник.

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция [email protected]

Билети се продават на и на седемте каси на Eventim в Стара Загора.

Местата, посочени на билета няма да се спазват!

Входът за деца до 12 години е свободен.

Билети ще бъдат продавани и на касите пред стадион „Берое“ в деня на срещата (10 ноември).

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село