Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бивш адвокат на ЦСКА: Искам справедливост, Левски трябваше да е без лиценз много отдавна

Бивш адвокат на ЦСКА: Искам справедливост, Левски трябваше да е без лиценз много отдавна

Novsport

Адвокат Радостин Василев бе гост в телевизия 7/8. Той говори за случващото се по света. Бе запитан и от фен дали трябва Левски за пореден път да се спасява от фалит.

"Държавата през последните 10 години помага на различни клубове по един или друг начин, активно - факт. Дали е целесъобразно, правилно или неправилно, е отделен въпрос. Понеже ме питате за ЦСКА и Левски", започна той.

"Мисля, че в тази ситуация вече не може да се помага на Левски от държавата. Тя достатъчно много, дълги години подкрепя Левски. Българския футболен съюз през последните 15 години, независимо от появата на Лудогорец, който му е любимец, също подкрепя Левски".

"Левски трябваше да бъде оставен без лиценз много отдавна заради своите задължения, това е истината. В момента държавата не трябва да помага на един от двата гранда, при положение, че остави другия да фалира".

"По-скоро Левски трябва да премине през един катарзис. Това го казвам не защото съм фен на ЦСКА, а защото го изиска справедливостта", заяви Василев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село