Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Бивш шеф в Левски влезе в управата на Тръста

Бивш шеф в Левски влезе в управата на Тръста

Novsport

Фенската организация Тръст "Синя България", която притежава 10 процента от акциите на Левски, проведе Общо събрание вчера. На него бе избрано и ново ръководство. В Управителния съвет на сдружението влязоха 9 души. Това са Александър Чакъров, Николай Облаков, Иван Евстатиев, Димитър Костадинов, Никола Генов, Даниел Стрезов, Антони Джамбазов, Иван Цолов и Тодор Минев. Последният е бивш маркетингов директор на Левски, който бе освободен след идването на бизнесмена Васил Божков на "Герена".

Членовете на УС на "Синя България" ще изберат и нов председател. Възможно е това отново да е Даниел Стрезов, който пак намери място в ръководното тяло на организацията.

Очаква се до дни пък Левски да даде старт на кампанията с членски карти. Очакваше се тя да стартира в началото на месец септември, но това не се случи заради разногласия около цените на картите.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948