Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Босът на Арда: Николай Бодуров е скъп за нас

Босът на Арда: Николай Бодуров е скъп за нас

Novsport

Президентът на Арда Петър Пешев коментира редица теми, свързани с клуба от Кърджали. Босът на новака в първенството призна, че клубът не може да си позволи защитника на ЦСКА Николай Бодуров.

"Играем в много подходящ момент с Берое. Бием, излизаме от лошата серия и така. Резултатите в последно време се дължат на лошо стечение на отбстоятелствата. В лош момент сме. Отборът се представя според очакванията. Нямаме претенции за шестицата. Борим се да останем в елита.

Знам, че ще ме питате за Бодуров, но отново ще подчертая, че не го гледаме за Арда. Той е много добър футболист, но не е споменаван в нашия клуб. Доколкото знам взима 12 000 евро. Ако можехме да си го позволим, щяхме да сме го привлекли. Няма как просто.

Няма пост, на който задължително да трябва да се подсилим. Гледаме двама-трима, но ще действаме само, ако сме сигурни, че са по-добри от нашите играчи. На този етап гледаме към чужбина. Търсим свободни агенти", заяви Пешев пред "Тема спорт".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село