Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Ботев започна да подготвя Колежа за строеж

Ботев започна да подготвя Колежа за строеж

Novsport

Мечтата на феновете на Ботев да видят построен отново стадион "Христо Ботев" полека-лека започва да се сбъдва. След 5-годишно прекъсване вече започна подготовката за подновяване на строително-ремонтните дейности.

"Във връзка с предстоящото възобновяване на строителните дейности на стадион "Христо Ботев", имаме удоволствието да ви уведомим, че започнаха технологични и логистични действия, свързани с подготовка на работната площадка на спортния обект."

"С предприетото ще бъдат осигурени условия за стартиране на строително-монтажните дейности", написаха от ръководството на "канарчетата" си на официалния си сайт.

Очаква се същинската работа по строежа да започне през септември. Оптимистичните прогнози са, че Колежа ще е готов през март 2021 г., когато вече ще носи името "Инса Арена" на името на фирмата на собственика Георги Самуилов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село