Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Ботев (Пловдив) сключи договор за партньорство с бизнес академия от Швейцария

Ботев (Пловдив) сключи договор за партньорство с бизнес академия от Швейцария

Novsport

Ботев Пловдив и Футболната Бизнес Академия сключиха споразумение. Българският клуб и швейцарската образователна институция ще си сътрудничат, като това партньорство ще даде на кандидатите за ФБА възможности да приложат своите знания на практика и да подкрепят клуба в различни отдели и бизнес операции в цялата организация.

За "канарчетата" договорът представлява така необходимото излагане на иновативни идеи и най-добри практики.

"Много се радваме да започнем това сътрудничество с ФБА. С това партньорство се уверяваме, че ПФК Ботев има директен достъп до най-добрите международни таланти на пазара на спортен бизнес, което да ни помогне в развитието и устойчивостта на клуба.", заяви Даниел Серехидо - изпълнителен директор на Ботев Пловдив.

"За мен е удоволствие да приветствам Ботев Пловдив като нов партньор на ФБА! Като най-стария Клуб в България и под новото му ръководство, клубът започва нов амбициозен проект, който ние се радваме да подкрепим. Това партньорство ще улесни ценните възможности за обучение на клубове и кандидати за ФБА.", заяви Кристиан Добрев - главен директор по партньорствата във ФБА.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948