Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Бранител на Берое: Няма как футболните първенства да не завършат

Бранител на Берое: Няма как футболните първенства да не завършат

Novsport

Бранителят на Берое Крум Стоянов сподели пред Спортал вижданията си за ситуацията в българския футбол, повлияна от разпространението на коронавируса у нас. През зимата защитникът осъществи трансфер от Етър в Берое, като набързо се наложи в състава на Димитър Димитров-Херо и взе участие във всички четири мача на тима от подновяването на шампионата в средата на месец февруари. В тях старозагорци записаха три победи и загубиха веднъж от ЦСКА, а според Стоянов тимът има тепърва какво да показва.

"Ситуацията с коронавируса е тежка, но в крайна сметка здравето е преди всичко. Гледаме да се предпазим, колкото е възможно и да спазваме указанията. Оттам нататък, дай Боже, да преодолеем тази ситуация по-бързо. Стремим се да правим индивидуални тренировки – повече с ластици, а ако можем, излизаме да потичаме малко. Няма как да стоим сред хора, защото ситуацията е опасна. Гледаме да избягваме контактите и да ги ограничим до минимум".

"Според мен няма как футболните първенства да не завършат. Ще бъде особено тежко за българския футбол. За мен това ще бъде доста пагубно за българския футбол. Надявам се първенството да завърши".

"Според мен изместването на Евро 2020 за 2021 година е най-правилното решение. Виждаме какво се случва не само в България, а и в цял свят. Не виждам как шампионатите ще завършат толкова бързо. Не ми се вярва, че до месец ще се оправи обстановката. Като гледам какво се случва по целия свят, ситуацията е доста тежка"."Чувствам се перфектно в Берое. Всичко в Стара Загора е на страхотно ниво. Като изключим Лудогорец, който е на добро европейско ниво, мисля, че Берое е един от топ отборите в България и като бази, и като организация, и като заплащане. Има доста голяма разлика между Етър и Берое, нормално е. Все пак Берое е един от топ отборите в България. Изкарах страхотна година и половина в Търново. Имах много хубави моменти. Играх в бараж за участие в Лига Европа. За мен беше много положителна година и половина и запазвам много добри спомени".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село