Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Букмейкър става генерален спонсор на Левски?

Букмейкър става генерален спонсор на Левски?

Novsport

Левскискоро може да се сдобие с нов генерален спонсор. Очаква се за издръжката на "сините" да започне да помага родна букмейкърска компания.

Любопитното е, че компанията рекламира и приЦСКА. Възможно е обаче тя да насочи значително по-големи ресурси към клуба от "Герена". Развръзка по казуса трябва да има, след катоНаско Сираковпридобие мажоритарния пакет акции на клуба. И вчера те не му бяха джиросани от Васил Божков и Георги Попов, които се намират в Дубай, след като прокуратурата им повдигна куп обвинения.

Сагата с акциите на Левски започна преди 22 дни, а в момента изход от нея не се вижда. На 8 май Васил Божков обяви, че ще се раздели с акциите. Същият ден те бяха джиросани на премиераБойко Борисов, а на 13-и беше направен опит да му бъдат предадени в Министерски съвет от журналиста Сашо Диков. В крайна сметка Борисов не ги прие и те бяха върнати на "Герена", откъдето отново поеха към Дубай. Вчера изтече срокът за т.нар. "мълчаливо несъгласие" на премиера и се очакваше те да бъдат прехвърлени на Наско Сираков, но това не се случи.

Изненадващо вчера Божков беше пасивен и не публикуванищо в профилите си в социалните мрежи по темата. Така бъдещето на клуба остава мъгляво и Левски разчита основно на даренията от своите фенове.Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село