Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Бъдещето на Жул Кейта в ЦСКА изглежда все по-неясно

Бъдещето на Жул Кейта в ЦСКА изглежда все по-неясно

Novsport

Гвинейското крило Жул Кейта все още не се е завърнал в България и не се е включил в подготовката на ЦСКА. След като пропусна лагера на отбора в Турция, се очакваше в четвъртък той да направи първа тренировка след близо 50-дневно прекъсване, но пристигането от родната му страна му все още не е станало факт. Все пак последната информация гласи, че утре Кейта най-после ще дойде в София и от новата седмица ще започне да тренира.

Футболистът е преотстъпен от френския Ланс до края на сезона, но не е водил занимания със съотборниците си от началото на декември. Тогава братът на Жул Кейта почина и той бе освободен по спешност от ръководството, като получи и по-дълга ваканция, за да се възстанови емоционално след семейната трагедия

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948