Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Валентин Илиев: Любо има дългосрочна идея

Валентин Илиев: Любо има дългосрочна идея

Novsport

Бившият защитник на ЦСКА и настоящ помощник-треньор на Царско село Валентин Илиев сподели очакванията си за предстоящия тази вечер полуфинал на "Армията".

"С назначението на Любо Пенев става доста интересно. Ако в един двубой може да се случи всичко, в два мача трябва класа! И правилна подготовка. Но това са неща, които Любо Пенев ги знае отлично. Като изпълнители ЦСКА има доста добри футболисти, които могат да наклонят везните в негова полза. Много важна роля ще изиграе желанието за победа. Ако на мен ми ставаше Любо треньор, със сигурност това щеше да е изключително мотивиращо и позитивно за нагласата ми", сподели бившият бранител на армейците.

"Любо Пенев не мисли ден за ден или мач за мач. Той винаги има някаква по-дългосрочна идея за работа. Според мен отиде в ЦСКА за нещо дългосрочно - и се надявам да го получи, защото Любо е сериозен човек, сериозен треньор, страхотен професионалист и перфекционист. Аз лично харесвам хора като него и именно затова казвам, че не мисля, че се е подготвил само за предстоящия мач или два. Според мен неговите цели, стратегия и философия за развитието на отбора и дори клуба са много по-високи и сериозни", допълни Валентин Илиев, цитиран от "Тема спорт".

"Обстановката му е позната, но все пак ще му трябва някакво време, докато опознае в детайли качествата на футболистите. Тук въпросът е колко бързо ще се получи този процес", каза още той и отбеляза, че е бил изненадан от смяната на Бруно Акрапович."Знаете добре максимата, че който дава парите, той поръчва музиката. Аз смятам, че Бруно Акрапович е добър специалист. Не знам каква е причината за раздялата, не съм в кухнята на клуба, но един отбор не се гради за шест месеца".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948