Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Валери Божинов посочи човекът, който може да спаси Левски

Валери Божинов посочи човекът, който може да спаси Левски

Novsport

Бившият нападател на Левски - Валери Божинов, заяви пред"Гонг", че в този труден момент само един човек може да спаси Левски и това е премиерът на България Бойко Борисов. Божинов сподели, че е готов да се върне на "Герена", ако новото ръководство и треньорът го искат. Той за пореден път подчерта, че ако играе в Левски, няма да го прави за пари, тъй като обича "синия" клуб. Божинов каза още, че сваля шапка на всички фенове на клуба, които дават и последните си пари за спасението на любимия си клуб.

"Надявам се Левски да оцелее в тази трудни за клуба времена. Вярвам, че Левски ще успее да се стабилизира. Само един човек в момента може да помогне на клуба да си стъпи на крака. Това е главният човек в държавата - Бойко Борисов. Затова го призовавам да подаде ръка на "сините". Аз обичам Левски и затова го правя. Борисов пък доста често е казвал, че е левскар. Той обича футбола и затова го призовавам да помогне. Борисов е помагал на ЦСКА, Ботев Пловдив, Локомотив Пловдив и Берое. Помагал е дори и на Ботев Враца. Помага и на целия български спорт", заяви Божинов.

"Готов съм отново да играя в Левски. Ако новото ръководство и треньорът ме искат, готов съм да се върна. Но не да изкарам пари, а да играя за фланелката и честта на този велик клуб. Никога не съм повдигал въпроса за пари, когато става въпрос за Левски. Ако футболистите дават всичко от себе си и постигат разултати, могат да бъдат сигурни, че ще бъдат възнаградени. Първо трябва да дадеш, а после да вземеш", добави нападателят, който за финал похвали феновете на Левски за инициативата по спасяването на "сините"."Левски е велик клуб заради многобройните си и верни фенове. Заради тях си заслужава да играеш на "Герена". Свалям шапка на всички привърженици, които се включиха в кампанията за спасението на клуба. Има хора, които си дадоха последните пари за Левски. Тази постъпка е достойна за уважение. Феновете на Левски за пореден път засвидетелстваха обичта си към Левски", завърши Божинов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село