Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Венци Стефанов: Вън Царско село от елита! Сменят съдии и уреждат мачове

Венци Стефанов: Вън Царско село от елита! Сменят съдии и уреждат мачове

Novsport

Президентът наСлавия - Венци Стефанов, заяви пред"Гонг", че е потресен от признанието, което вчера направи треньорът на ВитошаБистрица АсенБукарев, че доста хора са се обаждали да даде мача на Царско село. Шефът на "белите" заяви, че освен всичко другоСтойнеМанолов сменя съдии и си избира кой да му свири мачовете.

"Останах потресен от признанието на АсенБукарев. Ако има Дисциплинарна комисия на място, а не ми се вярва да има, Царско село трябва да бъде изхвърлен от Първа лига. Питайте ген. Василев защоСтойнеМанолов смени съдията за мача съсСлавия. Какво искат тези? Докога ще ги търпим? Сменят и синазначават съдии, правят опити да уговарят мачове. Царско село трябва да бъде разследван и изваден от елита, след това потресаващо разкритие.

Чест прави на АсенБукарев, че каза какво се е случило. Можеше да си замълчи, но той не е свикнал така да работи. Не познава подобни методи.Букареве бил при мен вСлавия и го познавам много добре. Той е възпитан и интелигентен човек. От добро и образовано семейство", заяви Стефанов.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948