Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Веселин Минев: Взимаме в Левски Бабатунде и майка му, а пренебрегваме нашите деца

Веселин Минев: Взимаме в Левски Бабатунде и майка му, а пренебрегваме нашите деца

Novsport

Левски има уникален шанс да направи рестарт, отбеляза бивщият капитан на "сините" Веселин Минев. Той изрази надежда, че клубът все повече ще разчита на свои юноши.

"Играл съм и за без пари в Левски. Да не говорим по мое време какви заплати се даваха, че ще се смеете 30 минути. Аз на 40 години да ида да взема мястото на някой млад, не съм съгласен. Пренебрегваме си децата, за да вземем Бабатунде и майка му. Това е несериозно! Крайно време е децата да получат доверие. Сигурно има хиляди деца, които са пренебрегнати", обяви той в Актуално студио "Дерби".

"Стига само сме се оглеждали в чужденци, които не се открояват, а дори са и под българите", призова Минев.

"На 99.9% съм взел решението, че спирам с футбола. Мисля, че е време да се ориентирам към треньорството. Имам лиценз, така че съм се насочил натам", каза той.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948