Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Вихрен ще гостува на Миньор в Перник

Вихрен ще гостува на Миньор в Перник

Novsport

В събота на стадиона на мира в град Перник ще се играе контролния мач между отборите на местния Миньор и Вихрен Сандански.

За отбора на гостите това ще бъде пета контролна среща от лятната подготовка на мъжете за новото първенство на ЮЗ трета лига. В досега изиграните контролни срещи възпитаниците на Здравко Лазаров постигнаха три победи като гости – срещу мъжкия отбор на Пирин Благоевград – 5:2, U-19 на Витоша Бистрица – 8:3 и с 4:0 на стадиона в Разлог срещу местния Пирин. На стадиона в Лебница гладиаторите победиха U-19 на Пирин с 2:1.

За контролния мач срещу Миньор Перник наставникът на Вихрен Здравко Лазаров е планирал 6 тренировки на градския стадион в Сандански. В тази среща със сигурност ще вземат участие новопривлечения вратар Веселин Ганев и полевите играчи Владимир Кабранов, Иван Гюров, Веселин Гълъбов, Мартин Попов, Борислав Ингов. Санданските футболисти се стягат сериозно и отговорно за този контролен мач за да завършат без загуба , което направиха в изминалите срещи от подготовката им.Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948