Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Вратарят на Берое: Доминирахме през повечето време и си заслужихме успеха

Вратарят на Берое: Доминирахме през повечето време и си заслужихме успеха

Novsport

Вратарят на Берое Християн Василев запази мрежата си суха при победата с 2:0 над Левски в първия кръг от новия сезон на efbet Лига и заяви, че успехът на тима му е напълно заслужен.

„Напълно заслужено спечелихме. Доминирахме през повечето време и си заслужихме успеха. Спокоен не беше за мен, защото трябва да съм концентриран. Имаше едно положение в 65-ата минута и успях да го спася. Радвам се, че запазих мрежата си суха."

„Целите ни са високи и ще изглеждаме много по-добре. Трябва да излизаме мотивирани във всеки кръг. Вижте, че и Лудогорец загубиха, но ние трябва да гледаме само нас. Благодаря на момчетата, че ме приеха в отбора. Голяма е разликата от Витоша. В доминиращ отбор съм и няма толкова положения пред мен“, добави още той.

„Не ме плаши конкуренцията. Двамата са добри вратари и само може да ме мотивира. Дано всеки е здрави и който е по-добър да пази. Не съм си поставял цели, но искам да съм вратаря с най – много сухи мрежи“, заяви Василев.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948