Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

В ПЛОВДИВ: Представят отбора на Ботев на "Колежа"

В ПЛОВДИВ: Представят отбора на Ботев на

Novsport

В сряда от 18:00 часа пред стадион „Христо Ботев“ футболистите на Ботев (Пловдив) ще бъдат представени по нетрадиционен начин пред своите привърженици.

Изборът на място не е случаен, тъй като всички жълто-черни фенове, както и самите футболисти, се надяват в най-скоро време отново да се завърнат в своя дом – „Колежа“.

Събитието е подкрепено от всички фенски организации и ще е част от кампанията „100% Ботев Пловдив“, за която от Клуб на привържениците на Ботев Пловдив дадоха нов отчет:

"Уважаеми ботевисти, кампанията „100% Ботев Пловдив“ навлиза в решителния си етап. Стартираме седмицата ударно с превод от 930$ от момчетата от US Bultras, които избраха да дарят чрез системата за електронни разплащания пейпал на: [email protected]

Вчера наддаването за различните предмети в онлайн търга достигна нов връх, като емблемата от таблото на Колежа беше продадена за 3550 лв.

Очаквайте по-късно днес информация за приходите от втората партида тениски, посветени на 109-годишнината на Ботев Пловдив, както и за общата събрана сума от кампанията „100% Ботев Пловдив“.

В същото време от Сдружение ПФК Ботев дадоха старт на нов онлайн търг. Този път ще се наддава за цифрите и емблемата, отбелязали 100-годишнината на клуба на фасадата на централната трибуна на стадион „Христо Ботев“.Цифрите са с размери 3 х 1 метър, а емблемата е 115/117 см. Начална цена е 1912 лева, а минималната стъпка за наддаване е 100 лв. Краят на търга е в неделя (14 февруари) в 20:00 часа, уточниха от Сдружението".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948