Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

В Русия: Давидов все още има шанс да покаже, че притежава качества

В Русия: Давидов все още има шанс да покаже, че притежава качества

Novsport

Офанзивният халф на ЦСКА Денис Давидов продължава да е обект на интерес в своята родина Русия. Наскоро той се е прибрал там заради смъртта на своя дядо, но се очаква да се върне в България през тази седмица.

Давидов беше включен в статия на сайта sports.ru със заглавие: "Топ 5 на талантите на Спартак, които останаха неразкрити". Класацията обхваща само последното десетилетие.

Текстът конкретно за Давидов гласи: "Името на Денис вероятно ще остане за дълго в историята като нарицателно за млад футболист, който е имал обещаващо бъдеще в Спартак, но то не се е осъществило на практика. Върхът в кариерата на Давидов беше мач срещу Динамо Москва през 2015-а, когато даде гол и асистенция за успеха на Спартак. Той обаче няма много с какво друго да се гордее, освен с около 30-ина участия за първия отбор на Спартак. Но оставяме вратата отворена - Давидов е само на 24 и все още има време да докаже на всички, че притежава качества", пишат от sports.ru.

В класацията освен Давидов са включени още Александър Козлов (26 г., сега в Арарат Ереван), Дмитрий Каюмов (27 г., сега в Авангард Курск), Павел Яковлев (28 г., сега във факел Воронеж) и Емин Махмудов (27 г., сега в Нефтчи Баку).

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село