Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Георги Василев: Етър е имал и тежки, и славни моменти, но ще го бъде

Георги Василев: Етър е имал и тежки, и славни моменти, но ще го бъде

Novsport

"Етър е имал и тежки, и славни моменти в историята си, но ще го има и ще го бъде! Защото ще си остане отбор, който е уважаван, където и да отиде”, заяви големият великотърновски треньор Георги Василев на представянето на книгата “Те играха за Етър на журналиста Анатоли Петров. Проявата, която бе част от инициативата “Фоайе на книгата с автограф”, събра десетки футболни деятели и фенове.

„Когато разбрах за това представяне, веднага направих така, че да присъствам на него, защото съм задължен. 21 години от своя живот съм отдал на Етър като футболист и треньор, той също много ми е дал. Благодаря на автора от името на всички футболисти и футболни деятели, и на хората, които са включени в тази книга. Написаното вътре ще остане в историята, в душата на хората, в сърцата им и в чувствата, които влагат във футбола. Книги за отделни футболисти има много, но малко са книгите за историята и живота на цял един клуб, през който са минали толкова герои”, сподели Георги Василев, извел Етър до паметната шампионска титла и до най-големите успехи в историята му.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948