Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Георги Тодоров няма да изостави Левски

Георги Тодоров няма да изостави Левски

Novsport

Георги Тодоров няма да изостави Левски в този тежък момент за клуба. Появиха се спекулации, че треньорът се отказва от поста си заради кадровите и финансовите проблеми, налегнали тежко „сините".

Тодоров първоначално беше назначен до края на сезона, но месец по-късно босът на Левски Наско Сираков обяви, че треньорът не трябва да се разглежда като временен вариант. Причината - „сините" на този етап нямат пари за назначение на друг треньор, а и на „Герена" има доста по-сериозни въпроси за решаване.

„Поел съм ангажимент към Сираков и ще остана, докато съм нужен. Не съм от хората, които бягат от отговорност. Ще се постарая да помогна, доколкото мога, докато клубът си стъпи на краката и се намери нов треньор", обясни пред „Меридиан Мач" Георги Тодоров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948