Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Дамбраускас: Искам Лудогорец да изгради печеливш стил

Дамбраускас: Искам Лудогорец да изгради печеливш стил

Novsport

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас иска неговия тим да изгради свой собствен печеливш стил на игра.

"Винаги съм се борил за първите места и искам да виждам моя отбор на върха. Това напрежение целта да бъде титлата не е нещо ново за мен. Аз съм треньор от шест години, но никога мой тим не е завършвал под третото място за последните пет години. Имам и пет финала за купи. Така че съм свикнал да бъда под напрежение и да се очакват само победи от мен. Обичам моите отбори да играят атакуващ футбол. Досега винаги под мое ръководството сме били или най-резултатния тим в първенството, или сред първите два. Головете правят хората щастливи. Това е най-важното и ще работим да свършим работата си по най-добрия начин“, заяви Дамбраускас.

„Всеки един играч в отбора трябва да мисли за атаката. Да използваме пространствата още в първия момент, когато спечелим топката. Искам футболистите да се наслаждават на това, което правят. Ако това се случи, ще имаме добър колектив, а с това ще дойдат и успехите“, продължи специалистът.

„На първо място моята задача е да направим едно семейство, а с това всеки един играч ще може да покаже най-силните си качества“, завърши Дамбраускас.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948