Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Дерменджиев: Лудогорец отново ще покаже класа

Дерменджиев: Лудогорец отново ще покаже класа

Topsport.bg

Бившият треньор на Лудогорец Георги Дерменджиев сподели пред "Тема Спорт" очакванията си за представянето на тима през пролетта и селекцията на разградчани. Той смята, че новият наставник на орлите Анте Шимунджа ще успее начело на отбора.

"В този период от годината малко по-трудно се прави селекция. Виждате, че ЦСКА и Левски вече привличат нови футболисти. Това естествено се прави, за да подобрят играта си. По този начин стоят нещата и при Лудогорец. Не можем да говорим за никакво закъснение при тях, защото има още много време до началото на първенството. Привличането на Спас Делев по никакъв начин не ме изненада. В Разград правят селекцията си на база на това, което им е необходимо, и затова той е привлечен при орлите", заяви Дерменджиев.

Той говори и за новия треньор на Лудогорец Анте Шимунджа и дали ще успее да изпълни целите, за които е привлечен.

"Да се надяваме, че ще изпълни поставените му задачи и отборът да триумфира с титлата и Купата на България. Предварително не мога да кажа дали ще постигне успехи, но дано да се случат", добави още той.

"Не можем да говорим за спад във формата само в Лудогорец, защото във всеки отбор може да има приливи и отливи. Важното е как ще направят анализите си и за в бъдеще какво ще направят. Дори с този спад, който го има в играта им, са на първото място. Има много време до края на първенството и мисля, че разградчани ще коригират играта си. Отново ще покажат класа", каза бившият селекционер на България.

"Изравняването на силите в първенството не е много добре, защото не означава, че има подобрение", заяви Дерменджиев.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948