Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Добра новина! Всички тестове за COVID-19 в Царско село са отрицателни

Добра новина! Всички тестове за COVID-19 в Царско село са отрицателни

Novsport

Отборът на Царско село премина задължителните PCR тестове за COVID-19, които бяха изискване на Българския футболен съюз за подновяване на тренировъчния процес. Резултатите на всички футболисти, треньори и лица от администрацията на клуба, чиито тестове бяха направени във вторник, са отрицателни.

Чуждестранните футболисти на Царско село, които прекараха част от паузата по родните си места, се прибраха в България и ще преминат задължителна 14-дневна карантина и ще бъдат тествани за коронавирус, а след това ще се присъединят и към тренировъчния процес на отбора.

На 15 май, Царско село стартира официално тренировъчния процес под ръководството на Любослав Пенев и при спазване на всички предписания на БФС.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село