Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Добрин Гьонов: Целта пред ФК ЦСКА 1948 е класиране в Европа

Добрин Гьонов: Целта пред ФК ЦСКА 1948 е класиране в Европа

Topsport.bg

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 Добрин Гьонов обяви, че целта пред отбора за новия сезон е класиране в Европа. Той добави още, че Тодор Киселичков остава начело на тима. 

"Искаме ФК ЦСКА 1948 да се класира в Европа през новия сезон. Тодор Киселичков ще продължи да води отбора след добрите резултати, които постигна в първата шестица".

"Ивайло Чочев е футболист на ФК ЦСКА 1948. Той се върна от лагер с националния отбор, сега е в почивка. Очакваме го да се присъедини към лагера в Банско и да води отбора, като един истински лидер, какъвто е той".

"Сметки не сме правили и никога няма да правим. Това, че влязохме в шестицата ни даде възможност да играем срещу най-добрите отбори в България, и мисля, че го направихме по най-добрият начин. Това е начинът да се развиват българските футболисти. Ние спазваме всички правила и играем, за да победим във всеки един мач".

"Нямаме идея какъв ще е форматът на първенството, чакаме да ни кажат. Имахме някакви индикации кога ще почне първенството и по тях направихме програмата. Ще се съобразим с решението на БФС".

"Последните шест месеца прекарахме в редуване на базите - Бояна и Правец. Това са две от най-добрите бази в България. Нашите футболисти получават най-добрите условия да се трудят и да се развиват", каза изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948.

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948