Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Добри новини за Дунав, "драконите" получиха 90 хил. лева от Община Русе

Добри новини за Дунав,

Novsport

Община Русе одобри отпускането на 90 хиляди лева за нуждите на Дунав. Първоначално разглеждането на финансовата инжекция за клуба не бе заложена в дневния ред на предстоящия ОбС. Сега обаче общинарите ще гласуват "за" на сесията на 21 май. Според запознати драконите ще получат до края на годината още два превода по 90 хиляди лева. Както е известно, клубът е в сериозна финансова криза. Наскоро Дунав получи 11 бона от държавата по програмата "60/40".

Административният директор на клуба Свилен Стефанов коментира, че футболистите не са взимали заплати от три месеца. Той потвърди, че в момента се водят преговори с нов спонсор, но заяви, че не може да каже нищо повече на този етап.

Вчера от Дунав обявиха, че всички тестове на тима за коронавирус са отрицателни. "Ще се постараем и ще направим всичко по силите си, за да се подготвим добре за подновяването на първенството на 5 юни", коментира на свой ред треньорът Людмил Киров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948