Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Домусчиев: Много хора ме бяха отписали и ме погребваха

Домусчиев: Много хора ме бяха отписали и ме погребваха

Novsport

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се разболя от коронавирус, но бързо успя да се пребори със заразата. Сега вече е напълно здрав.

"Много хора ме бяха отписали и ме погребваха. Въпросните хора не ми желаеха оздравяването, но днес мога да им кажа, че ще останат разочаровани, защото всичките ми показатели са перфектни. Вече съм напълно здрав човек. Не е имало момент да се страхувам за живота си. Аз съм силен характер! Не съм си и помислял, че няма да мога да се преборя с това грипче!"

"Трябва да сме реалисти. На всички е ясно, че няма да излезем бързо от карантината и да решим проблема с коронавируса. Не смятам, че в България има индустриалец, който да не се готви сериозно за един по-дълъг период на извънредно положение", каза той пред БЛИЦ, а после бе запитан дали има бизнес, който да се възползва от създалата се тежка икономическа ситуация.

„Тук не може да се говори за отделен бизнес. Печеливши са китайците.“

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село