Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Дунав скоро може да има ново ръководство

Дунав скоро може да има ново ръководство

Novsport

Дунав може да има ново ръководство съвсем скоро. Това анонсира треньорът на тима Людмил Киров. Дългогодишният президент д-р Симеон Симеонов се оттегли от клуба и в момента се търсят варианти за бъдещата издръжка. Акциите поне временно са в доскорошния администратор Огнян Цветанов, който в момента заема длъжността изпълнителен директор. Днес от 17:30 часа Дунав гостува на Арда в Пловдив.

„Дори да има напрежение за бъдещето сред играчите, моята работа е да го потуша – каза Киров пред „Тема Спорт“. – Нямаме никакви задължения, в Дунав се работи много на чисто. Нормално е в българския футбол понякога да се случват сътресения. Още повече, когато клубовете получават пари от общините, преди избори винаги им е притеснено. След оттеглянето на Симеонов е нормално да витаят някакви мисли в главите на футболистите. Но Дунав няма да остане без издръжка. Русе е голям град. Мисля, че ще дойдат по-добри дни за клуба. Имам нещо предвид, съвсем скоро може да има развитие по въпроса за издръжката, но нека не говорим предварително. Аз казвам на футболистите да си вършат работата на терена, а другото да го оставят на мен“, каза Киров.

„Арда е приятна изненада. Доста добър и комплектован отбор са. Показват постоянство напоследък, ненапразно имат специалист като Стамен Белчев. Всеки тим обаче има своите слабости. Разучили сме ги и ще се надяваме да им противодействаме успешно. Със сигурност ще направят грешки, въпросът е ние да ги използваме. Хубавото е, че теренът на „Лаута“ е доста добър и позволява да се играе футбол. Това ще ни е от полза, нас ни устройва. Целта ни е да откраднем нещо, не идваме на почивка“, допълни Киров.Той отличи трима от Арда, макар че единият може да не играе: „Няма как да не започнем от Делев, който обаче не се знае дали ще е на терена. Караджов е доста добър вратар, а силно впечатление ми прави и Деян Лозев. Той беше при нас в Дунав (б.р. – през есента на 2015-а) и виждам, че си е вдигнал много нивото“, каза още Киров.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село