Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Желко Петрович: Аз не бих минал детектор на лъжата

Желко Петрович: Аз не бих минал детектор на лъжата

Novsport

Старши треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович изрази сериозни съжаления за загубата 0:1 от ЦСКА в 9-ия кръг на efbet Лига. Сръбският специалист обясни защо счита, че тимът му е загубил незаслужено.

В същото време той коментира сравнително лаконично темата с детектора на лъжата, на който бяха подложени служителите на клуба през седмицата. Петрович разкри, че той лично не е преминавал проверката, а и не би се съгласил.

„Мисля, че не заслужавахме да загубим. През първото полувреме играхме много добре, дори по-добре от съперника. Свършихме работата си така, както трябва, и то срещу един от най-силните тимове. Да не кажа, че дори трябваше да имаме аванс в резултата. Сами загубихме мача”, каза Петрович пред DIEMA SPORT.

„През второто полувреме ЦСКА вдигна оборотите. На почивката си говорихме, че трябва да държим топката и да не даваме на съперника да ни притиска. През втората част загубихме топката в нашата половина и оттам последва контраатаката. Загубихме мач, който не биваше да губим. Това можеше да е позитивен резултат, който да използваме като основа в развитието си.”

„Тодор Неделев помагаше в дефанзивен план. В предни позиции знаем какво умее той. Говорим за играч, който може да произведе гол във всяка една ситуация. Днес не само той не успя, но и целият отбор. Като цяло беше тежък мачът.”„Детекторът на лъжата? Аз съм тук, за да бъда треньор. Какво се случва и какви са решенията на ръководството, трябва да питате тях. В понеделник дойдохме, събрахме се. Във вторник чухме, че има нещо подобно. Тренирахме много добре. За мен това не е тема. Тези въпроси са към ръководството.”

„Аз не съм минавал през детектора. Аз съм почтен човек, няма какво да крия. Няма нужда да минавам през такова нещо. Не бих се и съгласил да го сторя. Аз съм почтен човек, не крия нищо, не бих излъгал за нищо. Не знам защо и футболистите са били подложени на това. Тези ходове не са в моите пълномощия, трябва да питате ръководството”, завърши Петрович.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село