Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Загорчич: Галин и Велковски засега са при нас

Загорчич: Галин и Велковски засега са при нас

Novsport

Наставникът на Славия Златомир Загорчич заяви, че на този етап Галин Иванов и Димитър Велковски остават в отбора и започват подготовка за новия сезон. Заги заяви, че ще се търсят още нови попълнения, след като до момента единствените такива са Ивайло Димитров и Георги Вълчев.

“Събираме се днес, до четвъртък сме тук и заминаваме след това за Турция. Аз съм максималист, искам да напредваме и да показваме добри резултати."

"Доколкото знам Галин Иванов трябва да е в съблекалнята, нямам информация за оферти за него. Велковски също е тук. В момента няма нищо сигурно за него."

"На всеки един пост имаме нужда от добри футболисти. Евентуално крайни защитници най-много ни трябват. В момента няма играчи на проби, но е възможно да има в Турция. Запазихме голяма част от футболистите. Момчетата са страхотни, никога не е имало проблеми в съблекалнята. Надявам се, че новите ще ни помогнат също”, каза Загорчич.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село