Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Занев: Допуснахме нелепи грешки, има над какво да работим

Занев: Допуснахме нелепи грешки, има над какво да работим

Novsport

Футболистът на ЦСКА Петър Занев коментира тежката загуба от Нюрнберг по време на подготовката на тима в Испания. Той остана разочарован и отдаде поражението на дългото пътуване.

„Тежко поражение. В последните 2 месеца не допускахме гол в нашата врата. Отдавам го на тежките пътувания. Допуснахме доста нелепи тактически грешки, има над какво да работим. Не трябва да вирваме носовете, трябва да поработим“.

„Не е приятно да загубиш така. В следващия мач може да се реабилитираме. Ще си извадим нужните поуки и изводи, за да доведем грешките до минимум“.

„Нямаме контузени, започваме да избистряме повече игрови моменти. От утре започваме да работим по-сериозно над играта ни. Работим над всички компоненти над играта. След една, две седмици ще се чувстваме по по-добър начин и ще работим на по-голяма скорост. Нюрнберг започнаха преди нас подготовката. Инкасирахме неприятна загуба“, завърши капитанът на ЦСКА.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село