Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Левски (София)Локомотив (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Пирин (Благоевград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Иван Василев обяви страхотна новина за Локо (София)

Иван Василев обяви страхотна новина за Локо (София)

Topsport.bg

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев обяви след контролата с Надежда (Доброславци), че клубният стадион може да има осветление до края на април.

"Седма година ходя да се моля по институциите. За едни държавата е майка, а друго е мащеха. На 17-и декември взех разрешение за строителство. Другата седмица чакам последни оферти, за да мога да ги занеса в банката и да изтегля кредит. Играем на чужд терен, а мисля, че те не го заслужават. От 508 хиляди януари месец стигнахме до по-големи цени. Никога не иска да откликне и съм принуден да си го направя сам. Не съм говорил с новия министър на спорта. Вече съм изгубил всякакви надежди. Ако всичко върви наред, в края на месеца банката ще отпусне кредита. Може би до края на март, началото на април може стълбовете за осветление да са готови", заяви Василев.

"Треньорът е болен и в понеделник ще е на линия. Димитър Митков е контузен. Още се възстановява и Сашо Александров. Плюс Илия Димитров. Това са засега проблемите, които имаме. Всички започват да тренират в понеделник", продължи той.

"Търся ляво крило за момента, но трудно се намира. Даниел Генов отпада като вариант. Не ни трябват футболисти на килограм", завърши собственикът на Локомотив (Сф).

Topsport.bg


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Локомотив
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Пирин
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948