Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Левски и ЦСКА разпускат чужденците

ИЗВЪНРЕДНО: Левски и ЦСКА разпускат чужденците

Novsport

Ръководните фактори на Левски и ЦСКА обмислят варианта да разпуснат чужденците, научи"Гонг". По всяка вероятност съвсем скоро на играчите ще им бъде позволено да се приберат по родните си места, за да бъдат близо до най-близките си хора. Чужденците са предявилиподобни претенции, като почти сигурно шефовете ще им влязат в положение.

Идеята е да се приберат в родината си и да се върнат в България през месец май. Очертава се това да е единствената им ваканция до края на годината. Поднови ли се първенството, мачове ще има почти без прекъсване до декември.

Лудогорец вече обяви, че разпуска футболистите докато не стане ясно кога ще започнат да тренират.

Това със сигурност няма да се случи до 13 май докато трае извънредното положение в България. Вече усилено се коментира, че първенството ще завърши с два кръга от редовния сезон и мачовете за Купата на България.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село