Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

ИЗВЪНРЕДНО: Могъщи българи от чужбина спасяват Левски с милиони

ИЗВЪНРЕДНО: Могъщи българи от чужбина спасяват Левски с милиони

Novsport

Много богати българи, които от години живеят в чужбина, но носят Левски в сърцето си, са готови да подпомогнат с милиони любимия си клуб.

Това разкриха два независими един от друг източника пред БЛИЦ.

Сънародниците ни от странство следят със загриженост сложната финансова ситуация, в която се озоваха "сините", и имат намерение да се намесят решително.

Независимо от обстоятелството, че голяма част от българските отборите не са благоприятна среда за възвръщаемост на инвестициите, богатите българи от чужбина са изявили желание да се разделят с голяма парична сума, за да подпомогнат отбора на сърцето си.

Очаква след броени дни те да сондират мнението си с левскарската общност и скоро след това да официализират намеренията си.

Новината идва след изявената вчера готовност от хазартния оператор "Efbet" да инвестира близо 9 милиона лева на "Герена".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село