Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Монтана (Монтана)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)ЦСКА 1948 (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Дунав (Русе)

Илиан Илиев: Ако не стане за шестото, ще играем за седмото място

Илиан Илиев: Ако не стане за шестото, ще играем за седмото място

Novsport

Треньорът на Черно море остана доволен от изявите на своите футболисти, които тази вечер го зарадваха с победа 1:0 над Ботев (Пд).

"Естествено, че сме доволни. Много важни три точки. Бяхме замислили да дъдржим топката, това се осъществи. Затрудниха ни с дългите пасове към Сисе и Илиев. Не за първи път имаме ситуации да не затворим мача за 2:0. Затова имаше и напрежение до края на мача. Радвам се, че въпреки липсващите футболисти и умората, взехме важни точки.

Не мисля, че Ботев отстъпваха в агресията. Много са опасни и може би поради този факт се прибрахме в един момент. Играхме по-мъдро за разлика от други мачове. Дано се възстановим за следващия мач, който пак ще е дълго пътуване, съвсем скоро.

Всички си свършиха работата. Винаги искаме по-добре да се случат нещата. Имаме много резерви и в офанзивен и в дефанзивен план. Касми не може да се храни през деня заради религиозни съображения и ни беше ясно, че нямаше да издържи до края на срещата.

Теоретично имаме шансове за първата шестица. Да не използваме клишета. Отиваме във Враца за победа, ще играем до края. Ако не стане за шестото, ще изместим приоритетите си и ще играем за седмото място".

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Берое
Ботев
Етър
Монтана
Лудогорец
Арда
Царско Село
ЦСКА 1948