Арда (Кърджали)Берое (Стара Загора)Ботев (Пловдив)Ботев (Враца)Витоша (Бистрица)Дунав (Русе)Етър (Велико Търново)Левски (София)Локомотив (Пловдив)Лудогорец (Разград)Славия (София)Царско Село (София)ЦСКА (София)Черно море (Варна) Локомотив (София)Марек (Дупница)Черноморец (Бургас)Спартак (Варна)

Комисия инспектира осветлението на "Армията"

Комисия инспектира осветлението на

Novsport

Комисия е посетила стадион „Българска армия“ по-рано тази седмица. Целта на визитата е била инспекция на осветлението, пише „Тема Спорт“.

Прави впечатление в последно време, че то не е перфектно, но пилоните работят от 30 години, поради което и няма как да са в отлично състояние. Все пак не се очаква ЦСКА да има проблем с лицензирането на осветлението.

Иначе клубът още очаква пазарни оценки на стадиона и на базата в Панчарево, за да може да учреди съвместно дружество с държавата „Спортни имоти „Българска армия“. Оказа се, че един от оценителите се е отказал да участва в процедурата и това е наложило избора на нов.

Заради законовите срокове оценяването се проточи във времето, иначе документално всичко е изготвено от страна на ЦСКА и на Министерството на младежта и спорта. Стойността на „Армията“ и Панчарево се очаква да е между 20 и 25 милиона лева, а вероятно около 22 млн.

Novsport


Покажи новините за отбор

ЦСКА
Левски
Славия
Черно море
Локомотив
Ботев
Дунав
Берое
Ботев
Етър
Лудогорец
Витоша
Арда
Царско Село