Костов: Не успяхме да се адаптираме към играта на противника, в играчите нямаше емоция

Костов: Не успяхме да се адаптираме към играта на противника, в играчите нямаше емоция

Topsport.bg

18-09-2023, 22:28

Старши треньорът на Левски Николай Костов даде мнението си след равенството 2:2 с Крумовград в Пловдив. Специалистът заяви, че не е забелязал нужната емоция за мача у неговите футболисти.

"Днес положихме максимални усилия първото полувреме да се адаптираме към терена и противника, взехме инициативата. Незнайно защо в началото на второто полувреме нашите играчи бяха без емоция, не мога да разбера някакси, не съм разговарял с тях още, за да мога да обясня. Много тежък мач, ние така очаквахме.

Не се адаптирахме към играта на противника. Началните минути на второто полувреме бяха на много слабо ниво. Да се надяваме, че следващия път на такъв терен, ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече успешни единоборства, сигурно и аз имам вина някаква - на този терен не можем да си приложим играта. Всички мачове са ни трудни, ние сме Левски и всички играят на предела си срещу нас.

Имаме представа как да противодействаме на Етър, на наш терен и с помощта на публиката, която не бива да губи интерес към нашия отбор, съвсем друга стратегия, съвсем друга игра срещу добре организиран съперник от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна, предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места", каза Николай Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини